We Are Hosting You, hèt Hosted Service-platform voor de toekomstgerichte Reseller.

Op basis van een vast, maandelijks abonnements- tarief kunt u uw klanten zelf een veilig en geavanceerd "White Label" Cloud-platform aan- bieden zonder alle ingewikkelde en dure investeringen. Wij gaan voor hulpvaardig en persoonlijk contact plus monitoren wij uw persoonlijke Hosted Service-platform 24/7.

We Are Hosting You

Wij zijn We Are Hosting You, misschien kent u ons al maar nog niet met onze nieuwe presentatie. Op onze website kunt u lezen hoe wij u als Resellers de middelen geven om uw eigen Hosted Services als “White label” aan te bieden aan uw bestaande en nieuwe klanten.

Via het WeAreHostingYou-platform kunt u uw klanten Cloud-oplossingen aanbieden via uw eigen portal. Het is uw dienstenpakket en u bepaald met welke marge u deze aanbiedt bij uw klanten.

In combinatie met We Are Hosting You biedt u uw vertrouwde en nieuwe diensten aan met de schaalbaarheid en flexibiliteit die horen bij een volwaardig en betrouwbaar Cloud-platform. Zo kunt u en uw klant altijd en snel beschikken over de juiste tools en oplossingen voor elke situatie.

Workshop Hosted Services volgen?

We Are Hosting You houdt in samenwerking met ITXposure regelmatig een gratis workshop over het aanbieden van Hosted Services als reseller. Wij laten u kennis maken met de voordelen van Cloud-oplossingen en laten u zien hoe u zonder investeringen aan de slag kunt met het aanbieden van uw eigen Hosted-diensten. De Cloud is de manier om nieuwe klanten te binden en bestaande klanten te behouden, zeker in de nabije toekomst. Bent u er klaar voor?

Lees meer over onze geplande workshops op onze website. Direct inschrijven voor de aankomende Workshop kan natuurlijk ook!