FAQ

Wat is We Are Hosting You?

Dé mogelijkheid voor IT resellers om hun nieuwe en bestaande klanten te bedienen met Cloud oplossingen in combinatie met hun eigen producten en diensten. We Are Hosting You is een Hosted Service-platform waarmee u eenvoudig, zonder grote investeringen, Cloud-oplossingen kunt aanbieden. De reseller blijft het centrale aanspreekpunt voor de klant m.b.t. het dagelijkse beheer en de facturatie. 

Lees hier meer over wat We Are Hosting You is…

 

Hoe word ik partner?

Als IT reseller is het verstandig om te kiezen of u wel of geen Cloud diensten wilt aanbieden. Als u kiest voor een uitbreiding van het huidige dienstportfolio met Cloud diensten, kunt u eenvoudig partner worden van het We Are Hosting You programma. Na het volgen van de introductie workshop kunt u in principe al aan de slag. Aanmelden voor de workshop kan eenvoudig via de website of per e-mail.

 

Hoe kom ik in contact met We Are Hosting You?

Stuur een e-mail naar reseller@wearehostingyou.com of bel met 020-4473154          

 

Wat is de We Are Hosting You Workshop?

Elke maand trachten wij een bijeenkomst te organiseren waarin resellers worden geïnformeerd over het We Are Hosting You concept. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de veranderende markt en de behoefte van de eindklant. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden oplossingen geboden m.b.v. Hosted Services in combinatie met de reguliere dienstverlening van de reseller. Op deze manier proberen wij een beeld te geven van de eenvoud waarmee een reseller Cloud oplossingen kan opnemen in zijn dienstenportfolio.

Lees hier meer over onze Workshops…

 

Hoe schrijf ik me in voor de We Are Hosting You Workshops?

Dat kan heel eenvoudig via het invulformulier op de website of door een e-mail te sturen naar: reseller@wearehostingyou.com. Wilt u meer informatie kunt u natuurlijk altijd even bellen met 020-4473154.

 

Wat zijn de voordelen van We Are Hosting You?

Het belangrijkste is dat u als reseller het eerste aanspreekpunt blijft van uw klant. Via het provisioning systeem kunt u uw klant bedienen met Cloud diensten en vult u dit aan met uw kennis en expertise. Het facturatie moment en de marges kunt u zelf bepalen. Op die manier kunt u uw klanten proffesioneel (blijven) bedienen met een uitgebreid product portfolio.   

Lees hier meer over de voordelen van We Are Hosting You…

 

Waarom moet ik Hosted Services aanbieden aan mijn bestaande en nieuwe klanten?

Steeds vaker zien wij dat softwareleveranciers, vendors en distributeurs hun diensten en softwarepakketten direct, vanuit een Cloud, aanbieden bij de eindklant. Dit kan dus ook uw klant zijn! Het is dus belangrijk om als leverancier  een keuze te maken om hier wel of geen alternatief voor te kunnen bieden. Wilt u uw klanten niet aan dergelijke leveranciers verliezen en uw (potentiële) klanten een volledig portfolio aan ICT diensten kunnen bieden? Dan kunt u nu ook eenvoudig Cloud-oplossingen opnemen in uw product portfolio.

Maar ook de klant veranderd: werknemers verwachten steeds meer dat ze niet gebonden hoeven te zijn aan een vaste werkplek en beschikken over vele devices die de mogelijkheid bieden om op elk moment de gewenste informatie te verkrijgen. Hoe blijft u deze klant bedienen?

Lees hier meer over de vraag naar Hosted Services door klanten…

 

Wat is een Provisioning Systeem en hoe werkt het?

Om de uitrol en het beheer van de hosted en managed services zo flexibel mogelijk te maken is onze hele omgeving te beheren vanuit één centrale management tool. Deze tool, het provisioning systeem, biedt onze partners de mogelijkheid om zelf nieuwe klanten en gebruikers aan te maken. Op deze manier kunnen partners volledig zelfstandig hun Cloud-oplossingen bij klanten inzetten en verkopen.

Lees hier meer over het Provisioning Systeem…

 

Wat is Hosted Exchange?

Antwoord

Lees hier meer over de mogelijkheden van Hosted Echange…

 

Wat is Hosted SharePoint?

Antwoord

Lees hier meer over de mogelijkheden van Hosted Sharepoint…

 

Wat is Hosted Desktop?

Antwoord

Lees hier meer over de mogelijkheden van Hosted Desktop…

 

Hoe registreer ik mijn domeinnamen en hoe beheer ik mijn websites via We Are Hosting You?

Antwoord

Lees hier meer over Webhosting en Domeinregistratie met We Are Hosting You…

 

Wat is Hosted VoIP?

Antwoord

Lees hier meer over de mogelijkheden van Hosted Telefonie…