Maatwerk

Elke klant en zijn IT omgeving is uniek! Uiteraard zijn er grote gemene delers, maar hoe vaak gebeurt het niet dat een klant een branche specifiek softwarepakket, een CRM- of een ERP pakket gebruikt. Cloud diensten alléén dekken dan niet de behoefte van die klant. In die gevallen komt juist de rol van de resseller goed van pas om een goed en gedegen advies te geven.

Wat verstaan wij onder maatwerk

Door het combineren van diverse Hosted Services kunt u voor veel klanten tot de juiste Cloud oplossing komen. Maar vaak is, juist door die specifieke software, veel meer behoefte aan een Hybride oplossing. Dit houdt in dat u een combinatie van Hosted Services en On-premise producten gebruikt om tot het gewenste resultaat te komen. Voor de klant ontstaat een flexibel, schaalbaar en uiterst toegankelijk systeem terwijl de reseller nog steeds voor de klant het volledige beheer blijft doen. Eén vertrouwd aanspreekpunt en vertrouwde kwaliteit.

Samen werken aan de juiste oplossing

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat het leveren van maatwerk soms een complexe aangelegenheid is. Daarom zijn wij graag bereidt u te helpen wanneer u er zelf niet helemaal meer uit komt. Het blijft úw oplossing maar wij bieden ondersteuning waar en wanneer u die nodig heeft. Het is immers uw klant en u bent onze partner. Graag bouwen wij samen met u aan de mooiste en de beste oplossing voor uw klant.