Wat is We Are Hosting You?

We Are Hosting You is een Hosted Service-platform waarmee u, zonder grote investeringen, Cloud-oplossingen kunt aanbieden aan uw bestaande en nieuwe klanten. De Cloud-oplossingen kunt u samenstellen door één of meerdere Hosted-Services te combineren en beschikbaar te stellen via uw beheeromgeving.

Hosted Services

Op ons platform heeft u de beschikking over de meest populaire Hosted Services variërend van Hosted Exchange tot Hosted VoIP. Dit betekent dat u veel van de bekende en veelgebruikte programma’s nu ook vanuit het datacenter aangeboden kunnen worden. Dit biedt mogelijkheden voor flexibele en schaalbare oplossingen. U kunt uw klant zowel on-premisse als in combinatie met Hosted Services volledig van dienst zijn.

Uw “White Label” beheeromgeving

Binnen We Are Hosting You krijgt u uw eigen “White label” beheeromgeving; het provisioningsysteem. Met dit systeem kunt u eenvoudig, vanuit één portal, verschillende Hosted Services beschikbaar stellen aan uw klanten. Dit zorgt niet alleen voor veel overzicht en gemak. Het zorgt ervoor dat, wanneer de klant daar om vraagt, de preformance van de diensten direct verhoogd of verlaagd kan worden. Ook is het verlenen van nieuwe licenties of het aanmaken van nieuwe gebruikers snel gerealiseerd.

Alleen voor de reseller

Wij bieden We Are Hosting You uitsluitend aan via resellers. Op basis van maandelijkse tarieven neemt u, als reseller, de Hosted diensten af om deze vervolgens met de door u bepaalde marge aan te bieden aan uw klant. Voor uw klanten bent u het vertrouwde aanspreekpunt. De reseller zorgt zelf voor de implementatie en eerstelijns ondersteuning bij zijn klanten. Uiteraard is onze helpdesk bereikbaar om u hierbij te assisteren.

Zonder hoge investeringen

U hoeft niet zelf te investeren in uw eigen Cloud-platform. Met We Are Hosting You beschikt u alle mogelijkheden voor het bouwen van betrouwbare Cloud-oplossingen. Wij onderhouden het persoonlijke contact met de reseller en bieden, waar nodig, gerichte ondersteuning. Tevens kunt u er van uitgaan dat alle diensten 24/7 beschikbaar zijn. Wij zorgen voor professioneel beheer en monitoring van het platform.

Voordelen van Hosted en Managed Services

  • Schaalbaarheid: De Hosted Services zijn gemakkelijk uit te breiden met extra capaciteit en functionaliteit.
  • Flexibiliteit: U kunt altijd uitbreiden of inkrimpen van het aantal gebruikers per maand.
  • Continuïteit: Een hoge beschikbaarheid door centraal beheer, redundante omgevingen en 24/7 monitoring.

Lees hier meer over de voordelen van Hosted Services en waarom deze essentieel zijn voor de moderne reseller.