Het Provisioning Systeem

Om de uitrol en het beheer van de hosted en managed services zo flexibel mogelijk te maken is onze hele omgeving te beheren vanuit één centrale management tool. Deze tool, het provisioning systeem, biedt onze partners de mogelijkheid om zelf nieuwe klanten en gebruikers aan te maken. Op deze manier kunnen partners volledig zelfstandig hun Cloud-oplossingen bij klanten inzetten en verkopen.

Provisioning Systeem

Het provisioning systeem wordt ook door onze helpdesk en systeembeheerders gebruikt om de omgeving in te richten en te beheren. Voor ondersteuning zijn zij dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar. De reseller blijft het vertrouwde aanspreekpunt. De reseller zorgt zelf voor de implementatie en eerstelijns ondersteuning bij zijn klanten. Uiteraard is onze helpdesk bereikbaar om u hierbij te assisteren. Wij streven naar goed en regelmatig persoonlijk contact met onze partners.

Partners van We Are Hosting You maken altijd gebruik van het provisioning systeem. Eventueel kunnen ook klanten toegang krijgen tot dit systeem zodat zij de gebruikers, afgenomen diensten en rechten van hun eigen organisatie kunnen beheren. Uiteraard kunnen partners die omgevingen van de eigen klanten beheren.