Waarom We Are Hosting You?

Werkplekken veranderen, klanten veranderen en de markt verandert. Werknemers verwachten steeds meer dat ze niet gebonden hoeven te zijn aan een vaste werkplek en beschikken over veel devices die de mogelijkheid bieden op elk moment de gewenste informatie te verkrijgen.

Veel resellers maakten al de overstap naar Cloud-oplossingen om ook op deze nieuwe vragen een antwoord te hebben. De vraag aan u is: Hoe blijft u de moderne klant bedienen?

Concurrentie uit onverwachte hoek

Steeds vaker zien wij dat softwareleveranciers, vendors en distributeurs hun diensten en softwarepakketten direct, vanuit een Cloud, aanbieden bij de eindklant. Dit kan dus ook uw klant zijn! Wilt u uw klanten niet aan dergelijke leveranciers verliezen en uw (potentiële) klanten een volledig portfolio aan ICT diensten kunnen bieden? Dan zult u ook Cloud-oplossingen moeten opnemen in uw product portfolio.

Dit kunt u gemakkelijk doen met We Are Hosting You. Aan uw eigen reeds vertrouwde en bestaande portfolio voegt u eenvoudig een pakket aan Hosted Services toe waarmee u zelf, met een gezonde marge, Cloud-oplossingen kunt gaan aanbieden. Zo blijven uw klanten verzekerd van goede en betrouwbare service en behouden zij hun vertrouwde aanspreekpunt. Alleen dan heeft uw klant geen enkele reden om een andere leverancier te overwegen.

Altijd en overal werken

Bij veel organisaties wordt de ‘9 tot 5′ werkdag op kantoor ingeruild voor Het Nieuwe Werken. Medewerkers zijn niet langer gebonden aan een vaste omgeving en werkplek. Werknemers werken thuis, zijn onderweg of bij de klant. Projectwerk zorgt voor een vraag naar flexibiliteit op de werkvloer. Met behulp van Cloud-oplossingen kunt u de klant en zijn werknemers deze flexibiliteit eenvoudig bieden. De vraag naar flexibiliteit is er, maar kunt u deze oplossing bieden?

Toegang tot data op elk device

Bij We Are Hosting You wordt de data van uw klanten opgeslagen in het datacenter. Hier staat het op een veilige plek opgeslagen en is het vanaf elke locatie beschikbaar. Er wordt dagelijks, volledig automatisch, een back-up van de data op de servers gemaakt. Dit betekent een gegarandeerd veilige dataopslag voor uw klanten.

Centrale opslag in een datacenter zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de gegevens via het internet. Niet alleen vanaf elke locatie maar ook vanaf ieder device: Black Berry, iPhone, iPad, Windows Mobile telefoon, laptop of desktop. Op ieder device kan uw klant aan de slag met zijn of haar bestanden, gedeelde agenda’s en e-mailverkeer. De klant kan kiezen voor het device waar hij het liefst mee werkt. Met We Are Hosting You heeft u de mogelijkheden om de klant deze diensten te bieden.

Cloud-oplossingen zonder grote investeringen

Met We Are Hosting You breidt u uw bestaande dienstenpakket uit en kun u ook voldoen aan de vraag naar Cloud-oplossingen. Zo kan uw klant voortaan kiezen tussen een investering in een on premise oplossing óf een Cloud oplossing waarvoor hij een vast maandelijks bedrag betaalt. Wat uw klant ook kiest, doordat u altijd de juiste oplossing kunt bieden heeft u meer kans uw klanten te behouden.

De Cloud biedt niet alleen veel flexibiliteit maar ook een stuk schaalbaarheid. Bij Cloud-oplossingen is het eenvoudig om nieuwe gebruikers aan te maken, opslag capaciteit te verhogen of de performance te vergroten. Bij het gebruik van Hosted diensten kunt u snel schakelen: Met een paar klikken in uw beheersysteem heeft u de klant snel en effectief geholpen. U heeft alle controle over de hele omgeving van uw klant binnen één overzichtelijke interface.