Workshop

We Are Hosting You organiseert regelmatig gratis workshop over het aanbieden van Hosted Services als reseller. Wij laten u kennis maken met de voordelen van Cloud-oplossingen en laten u zien hoe u zonder investeringen aan de slag kunt met het aanbieden van uw eigen Hosted-diensten. De Cloud is de manier om nieuwe klanten te binden en bestaande klanten te behouden, zeker in de nabije toekomst. Bent u er klaar voor?

Tijdens de workshops schetsen we een beeld van Cloud-computing en hoe u dit als reseller goed aan kunt bieden. Wat zijn Hosted Services ook al weer? Waarom wil ik deze aanbieden? En hoe doe ik dat op een gemakkelijke en goedkope manier in combinatie met mijn huidige dienstverlening? Allemaal vragen die tijdens de workshop beantwoord worden.

Eigen inbreng

Naast uitleg is er veel ruimte voor eigen inbreng. Welke problemen of vragen komt u tegen bij het bedienen van uw klanten en hoe kan de Cloud hierop een antwoord zijn? Aan de hand van herkenbare scenario’s verdiepen we ons in een wereld van veranderende vragen en nieuwe, flexibele oplossingen.

Tijdens de workshop streven we naar een interactieve en informele sfeer. We willen niet alleen vertellen maar willen juist met u in gesprek. We werken het liefst met uw praktijkvoorbeelden en uitdagingen. Ontmoet conculega’s, deel ervaringen en bespreek problemen.

Inschrijven?

Bent u geïnteresseerd om één van onze gratis workshops bij te wonen? Klik dan op één van de onderstaande workshops en schrijf u in:

We hopen u snel te zien!